2012 – 2016

 

 

Уште нооогу одамна си направив една интернет страна www.ristovski.ch, за да можам на  моите роднини, другари и приатели да им пренесам дел од нашиот живот, активности во “туѓината пуста да остане“.

На почетокот на интернетот немаше ниту youtube ниту facebook, па така си станав “самоук“ штрикач на .html
Од списанија и книги понаучив како да се програмира една најобична страничка со некоја слика и малку текст. Од кога доприв до Dreamweaver тоа беше веќе … шо да ти расправам.

Ама ете и на тоа полека му иде крајот т.е. .html во dreamweaver-от,  па ќе морам да учам како да се управувам со воа тука 🙂

И за тоа шо у тиа години еден куп работи се собрале, а не ми се “фрлат“, ќе ги оставиме да ако некој залута виде нешто од некогаш…
(ristovski.ch  до  2016)