Среќна Нова година

И така, дојде време да се разделиме од “ХТМЛ“ и да се фрлиме у нови води. Дали ќе се удавиме, времето ќе покаже.
Ама од сега натаму ќе пробувам да направам нешто од ова.

Предходната интернет презентација, на која работев од 2012 – 2016 можете да ја посетувате и понатаму преку адресата:

ristovski.ch/rg12