а човекот не е камен

Од земја у земја, а човекот не е камен. За неполна година да изгубиш тројца родители ќе те однаде па … More

Траќање од земја и у место…

Масовна заинтересираност, или заинтересирана маса! Феноменот кој неможам да си го разјаснам еве веќе неколку години, дивее по Македонијата и … More