2018

Мили мои роднини, приатели, познаници и посетители на оваа страница,

Ви посакувам многу здравје во Новата 2018-та година.

Сето друго, радост, среќа, пари, успеси и ред други работи шо се посакуваат во овие денови и моменти, неможам да ви пружам.
Џабе е јас да кажам. СЕТО тоа е во ваше раце. Потрудете се, ставете си цел и засукај те си ги ракавите!

И оваа година како сите до сега не чекаат предизвици, проблеми, обврски…
ама наше е дали од сето тоа ќе испадниме по среќни и по поносни или уште ќе а тепаме наа “традиционалната“:
“Ќути, има и полошо…“