31 ден

“ѓаволот е влезен у него“, е тоа коа ќе го доживее човек ќе виде дека има стварно такво нешто.
Од ништо работта “станува“ катастрофа. Излез не гледаш. Докторите викат мисли позитивно.
Викат и да човек ги пише убавите и ги пише лошите мисли. Проблем е шо од тиа убавите мисли ептен малку имаш у вакви моменти.
А од тиа другите, лошите и за извоз!

Еве напишав некој збор за почеток, може ќе имам мотивација да напишам уште повеќе, некогаш …