еволуција без револуција…

1989. Дојдеме во Швајцарија. Првата забава на која отидов беше Југословенска во Цуг. После почнаа да се низат Македонски забави. … More

СРЕЌНА НОВА 2019 ГОДИНА!!!

62487 пати кажано и пак ќе кажам: ОД НОГУ ГЛАВА БОЛЕ!!! Еве поминаа постите, па сега да кажам некој збор … More