ОЧИ. од Гордан Ристовски

ДеЦембар… Завршува уште една година. Тука фанаа и ноа празниците, проследени со вечери, ручоци, слави и најважното – поклончињата! Стис … More

ТрајножареЌа

Сабота, на редовните средби со “Комитетот“, Ване ми дади фотокамера од мајсторот да сум ја пробал дали работе. Оти беше … More