желба

Покрај што на сите мои роднини и пријатели, како и на цел Свет му посакувам да новата година ни донесе здравје, мир и разум, ногу сакам да во Новата година или наскоро “откријам“ секундарен лепак кој лепе, во општо лепе, не мора да е за секунда …