Де бате, не ме брани веќе!!!

Живееме у една држава шо се викаше Југославија. И живееме у време кога сѐ околу нас ни беше убаво. Се смееме на едни вицови за Југославија од некоја си екипа наречена “Топ листа надреалиста“…
И тоа пустињето, вицовите, еден ден постанаа стварност, за жал.

После гледаме ефтини Холивудски филмови у кои извесен негативец сака да на дугме ги контролира сите, на цел Свет…
И на тоа се смееме, оти ќе дојдеше Чак Норис мамицаму ќе а расплачеше и ќе му ги растуреше плановите.

Изгледа тоа сега се случува, а Чак Норис го нема….