Драга учителке

Слободен состав 6-то / г – одделение Тема: “Како го поминав викендот“   Драга учителке. Викендот го поминав многу убаво. … More

Школо

“Пред осум години го купив првиот мој фотоапарат. И одма ја открив љубовта кон фотографијата. Секојдневно фотографирав и собирав искуства. … More

Возачи од ситуација…

И пак ќе се вратам на онаа епската: “Го пратиле Зајко на стража, пиштол нов му дале и фишеци пет. … More

Déjà-vu

“Мајсторе, не би ви препорачал да денеска со тој материјал го работете тоа што сте го намислиле.“ Тоа, уште пред … More