една недела

Ете. Помина една недела од како лпристењето на социјалните мрежи го “стегнаме“ на помалку од еденица. Импресии и емоции … … More

лајк или лајф

Коа це однаде, и ако ти текне да однадиш нешто пред клемите да ти се одкачат, може и нема да … More

нов

“Денови ли се денови, аргатски маки големи …“ така беше пишувал еден Македонски писател. Знам сега да е воа на … More