Пролетни мисли

Вирус Епидемија Вакцинирање Ограничувања Затворено Миете ги рацете Супер стар Супер глас Педери у реклама за Велигден Лезбејки во борба … More

8-ми Март.

Ден на жената. Така и јас некако се осеќам, трудно. Да вчера беше убав ден, до некаде. После точно година … More

Будење

Пролет. Полека целата природа се разбудува. Некои растенија се напупени, некои веќе цветат или праќат полен, осеќам јас на моите … More

Утрински спокој

Утро, Гребиш мразот од стаклото на колата и се пушташ у реката на автомобили правец работа… Уште не расонет и … More

Март ин ка

Понеделник, 1-ви март, почеток на пролетта – метеоролошка. Воден од неколку топли денови минатата недела (од вторник до петок), денеска … More