Март ин ка

Понеделник,
1-ви март,
почеток на пролетта – метеоролошка.

Воден од неколку топли денови минатата недела (од вторник до петок), денеска се “изластив“ за на работа со пролеттното ми палтенце. Арно у автомобилот работе “парното“.

Ама нема назад, ја чекаме и славиме пролетта, ќе си направиме “мартинки“  и ќе чекаме да ПРОЛЕТТНОТО сонце не згрее …

За љубителите на зимата и ладните температури »»»“фебруарските фотографии“