info

Гордан Ристовски – Гого

Роден 1966 година во Кавадарци, Македонија, по занимање електротехничар.
Основно и средно образование завршува во Кавадарци, да подоцна животот го однесе во Швајцарија каде денес живее со фамилијата.

Слободното време покрај на фамилијата го посветува на возењето со моторцикал, фотографирањето и пред компјутерот…

Од “седењето“ пред компјутерот се испаднати неколку интернет страни.
Покрај оваа лична и повеќе како дневник замислена, покушувам да ги правам и  foto-gogo.ch  на која можат да се видат моите фотографии, како и kavadarci.info и makedonium.ch кои ги работам за смирување на моите страсти.

Ако некој пак има потреба да ме контактира, може тоа да го стори на Е-Маил адресата ristovski@hotmail.ch